Leiderschap coaching

Welke leidinggevende wil nou geen synergie? Hoe lekker is het wanneer je een zelfsturend team hebt. Een team waarin mensen met plezier naar een hun werk komen en het beste uit zichzelf willen halen om gezamenlijke doelstellingen te halen.

Jij bent een door de wol geverfde leidinggevende. Jarenlange ervaring in uiteenlopende branches en organisaties. En toch loop je elke keer tegen terugkerende issues aan. Vraag je jezelf af of het niet effectiever kan.

Misschien ben je beginnend leidinggevende. Jong en onervaren. Of misschien al heel lang werkzaam binnen jouw organisatie en net aangenomen op je eerste leidinggevende positie. Beschik je wel over de juiste kwaliteiten hiervoor? Twijfel je over je kunnen? Of wil je simpelweg meer tools zodat je effectief en efficiënt te werk kunt gaan in je nieuwe rol?

Leiderschap ontwikkelen

In wezen verschilt leiderschap coaching niet veel van personal coaching. De kern voor verbinding met anderen is verbinding met jezelf. De ‘wie ben ik en ‘wat kan ik vragen kunnen beantwoorden, is essentieel om authentiek leiderschap te ontwikkelen. Je zal het inzicht in jouw normen en waarden moeten begrijpen om ze om te kunnen zetten naar een Visie. Inzicht in talenten die je hebt en talenten die je niet hebt zijn belangrijk om anderen om steun te vragen of een rol te kunnen geven. Geef teamleden het Vertrouwen om hun talenten in te zetten daar waar jij ze nodig hebt. Op deze wijze zal je een manier vinden om je sterk aanwezige competenties de Vrijheid te geven en om te gaan met je minder te ontwikkelen competenties. Creëer zo voor jou de juiste werksituatie waarin iedereen zijn en haar eigen Verantwoordelijkheid draagt.

Het verschil zal met name zitten in de ‘wat wil ik fase. Aan de hand van een in de krijgsmacht toegepaste methodiek ontwikkelen we jouw visie en missie. Verdiepen we ons in communicatie stijlen en het verder ontwikkelen van jouw team.

We sparren met elkaar over ons beide ervaringen en maken er jouw verhaal van, jouw boodschap.

Talent Motivatie Analyse (TMA)

Met de tma verkrijg jij inzicht in jouw talenten. Wat is jou talenten DNA en maakt jou dus uniek? Je ontdekt dit met behulp van talent coaching.

Mijn TeamModel zullen we als leidraad gebruiken om invulling te gaan geven aan jouw rol als leidinggevende in jouw team. Afhankelijk van jouw kwaliteiten en jouw ontwikkel behoefde passen we praktische methodieken toe die direct toepasbaar zijn en invulling zullen geven aan het Team Model.

Contact Talent InSight

9 + 10 =

Wouter van Opijnen

wouter@talent-insight.nl

06 8324 0709

KVK 80788246

BTW NL00348904B38